header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

15 t/m 19 feb trainingen geannuleerd & Vakantieprogramma Jeugd

Nieuws afbeelding 14-2-2021

Beste jeugdspelers en ouders,

We hopen dat jullie allemaal genieten van de sneeuw en misschien zelfs wel een rondje hebben kunnen schaatsen! Komende week blijft het koud en de sneeuw zal ook niet zo één twee drie van de velden zijn. We hebben daarom besloten om ook de trainingen van 15 t/m 19 februari te annuleren.

We gaan er vanuit dat de velden in de februarivakantie weer bespeelbaar zullen zijn. We hopen dan ook de jeugd in grote getalen op HBS te zullen zien. Het volgende programma hebben we voor jullie in petto:

Zaterdag 20 februari: onderlinge wedstrijden

We nodigen alle jeugdteams uit om op zaterdag 20 februari onderlinge wedstrijden te spelen tegen een tegenstander naar eigen keuze (met goedkeuring van de tegenstander!). Aanvragen hiervoor moeten ingediend worden vóór dinsdag 16 februari bij [email protected]

Heb je geen tegenstander en wil je toch mee doen laat het ons weten dan kijken hoe we je kunnen indelen (mogelijk in een drieluik met 2 andere teams) dus als we een setje hebben en geen andere optie dan kan het zijn dat er een team bijgeplakt wordt om iedereen een kans te geven te spelen.

Programma februarivakantie:

Maandag 22 februari 14:00-16:00: 6 tegen 6 voor 8E, D en C spelers

Dinsdag 23 februari 14:00-16:00: 6 tegen 6 voor A en B spelers

Woensdag 24 februari 14:00-16:00: circuit training voor Puppies, F, 6E en 8E spelers

Donderdag 25 februari 14:00-16:00: 6 tegen 6 voor 8E, D en C spelers

Vrijdag 26 februari 14:00-16:00: circuit training voor Puppies, F, 6E en 8E spelers

Ø Als onderdeel van het programma zal er iedere dag voor alle spelers een spitsen versus keepers training georganiseerd worden. Dit geldt zowel voor de dagen dat er 6 tegen 6 wordt gespeeld als ook tijdens de circuittrainingen.

Ø Voor de spitsentraining zullen we enthousiaste toppers inzetten, zodat er maximaal van de training geleerd kan worden.

Ø 6 tegen 6 teams zullen door ons worden samengesteld, maar je kunt aangeven of je graag met een vriendje of vriendinnetje wilt spelen. We zullen daar zoveel mogelijk rekening mee houden.

Ø Bij veel aanmeldingen, kan het zijn dat we de circuittrainingen moeten splitsen in Puppies en F om 12:00-14:00 en 6E en 8E om 14:00-16:00

Ø Om dit georganiseerd te krijgen, hebben we hulp nodig van ouders. Geef je op om scheidsrechter of poortwachter te zijn of als je tijd hebt voor andere hand- en spandiensten.

Ø We vragen een kleine bijdrage voor dit programma: €5 p.p. voor de 6 tegen 6 wedstrijdjes (inclusief spitsentraining) en €10 p.p. voor de circuittrainingen.

Ø Via de team manager zal een betaalverzoek worden gedaan.

Als je je wilt inschrijven voor één of meerdere programma onderdelen, gebruik dan deze link om je uiterlijk dinsdag 16 februari in te schrijven: https://forms.gle/Ye7acBdzjwTQbTor5

Hervatting competitie

Hoewel er nog veel onzekerheid bestaat, heeft de KNHB wel al aangegeven dat, in het geval de competitie hervat zal worden, de mogelijkheid bestaat dat die tot begin juli zal duren. Daar waar de tweede helft van het seizoen normaalgesproken duurt van begin maart tot half juni, zou de jeugd dit jaar van begin januari tot begin juli op het veld staan. Er wordt daardoor meer aanwezigheid van de trainers gevraagd en het heeft ook financiële gevolgen voor HBS. Hoewel we de jeugd het liefst volgens het normale programma zouden laten hockeyen, kan het daarom zijn dat we in de komende maanden aanpassingen zullen toepassen. We houden jullie daarvan natuurlijk op de hoogte.

Jeugdcommissie HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram