header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Communicatie

Update verlengde lockdown voor competitie

Nieuws afbeelding 15-1-2021

De KNHB maakt nog geen detailscenario’s bekend over wanneer de competities kunnen worden hervat en hoe de competitieformats er dan uit zullen zien. Dit omdat er voor de komende weken nog veel onzekerheid is over mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen. Zodra er meer zicht is op hervatting, publiceert de hockeybond direct de daarbij passende startdata en ook de dan geldende competitieformats. Daarbij gelden dan de volgende uitgangspunten:

· De competities voor alle teams worden zo snel mogelijk hervat en er wordt tot aan de zomervakanties doorgespeeld. Zo kan elke hockeyer nog zoveel mogelijk wedstrijden spelen.

· De ambitie van de KNHB blijft om de competities volwaardig uit te spelen. Indien competities echter pas na half maart kunnen worden hervat, is aanpassing van het competitieformat noodzakelijk.

· Alle competities, behalve de competities voor Dames 1 en Heren 1 (uitkomend in de bondscompetitie), zullen het tweede weekend vanaf het moment dat competitie spelen weer is toegestaan direct worden hervat. Het eerste weekend kan dan nog worden gebruikt voor een voorbereidingswedstrijd.

Lees hier het hele artikel op de website van de KNHB: https://www.knhb.nl/nieuws/update-gevolgen-lockdown-voor-competitie

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram