header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Structuurverandering binnen de Jeugd

Nieuws afbeelding 30-9-2020

Beste leden,

Om alle jeugd de aandacht te geven die het verdient en de verbinding tussen de verschillende onderdelen binnen onze vereniging te vergroten en effectiever te laten verlopen zijn we als bestuur een aantal veranderingen gestart. Een en ander is gedaan in overleg met de betreffende commissies.

Eén van de veranderingen is het verbinden van de Jongste Jeugd (Puppies, F, E6 en E8) en die van de ABCD. Dit betekent onder andere dat er één bestuurslid verantwoordelijk is voor de gehele jeugd. Eva Schram gaat deze taak op zich nemen. Jorge Nolte, onze nieuwe technisch directeur jeugd, stuurt alle TCO’ers (Technisch Coördinatoren) aan. Dit zijn Daan van der Helm (funkey, puppies, E6, E8, G), Floor Been (meisjes breedte ABCD), Daan Boon (jongens breedte ABCD), Maartje Sanders (keepers) en Max Vergnes (jongens en meisjes tweede opleidingsteams). 


Aan de Jeugdcommissie is een Tophockeycommissie toegevoegd om de specifieke behoeften van de selectieteams te ondersteunen. Op dit moment wordt gewerkt aan het verder vormgeven van deze samensmelting.

Tanja Wilhelm (voorheen Bestuurslid ABCD-jeugd) gaat binnen het bestuur de rol van vice voorzitter vervullen en zal zich onder andere richten op een aantal HR aspecten die onze staf, trainers en coaches ondersteunen, zoals het gehele proces van de contracten, arbeidsvoorwaarden en het loonhuis. De komende periode ligt haar focus op het updaten van alle HBS events en commissies (op dit moment rond de 40…), zodat ook hier de verbinding en effectiviteit groter wordt. Wie doet wat en waar moet ik als lid zijn voor wat! Binnen haar portefeuille vallen verder onder andere de Arbitrage, Corona, Technisch Coördinator, Trainers en de Vertrouwenspersonen.


Mocht je een vraag hierover hebben, dan graag mailen naar [email protected]

Met sportieve groet,

Bestuur HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram