header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Verslag H1 HBS - H1 HIC

Nieuws afbeelding 16-9-2020

Ook dit jaar zullen we na elke zondag weer een verslag van de wedstrijd sturen. Het verslag van afgelopen weekend is geschreven door Smartie (Sam Martens):

 

Na een iets wat bittere 1-0 nederlaag vorige week uit op HDM, stond nu onze eerste thuiswedstrijd op het programma tegen HIC. We waren er klaar voor om ons goede spel tegen HDM een vervolg te geven en de eerste punten te pakken.

 

Na een scherpe warming up was het zover. In het eerste kwart ging het spel op en neer en waren er zo ook kansen over een weer, deze werden goed gehouden door goalie Fritz Schnoeckel. In de eerste helft laten we ons mee gaan in de chaos en afleiden door arbitrale beslissingen.

Dit resulteerde in gele kaarten voor de gebroeders Martens.

 

In het tweede kwart zagen we HIC op voorsprong komen uit een strafcorner. Zelf kregen wij ook nog een corner maar dit leverde niets op helaas. Tot ons grote verdriet zagen wij onze cornerman Rop Booij die met gevaar voor eigen leven al duikend een schot blokkeerde, uitvallen met een gebroken vinger en lelijke snee.

 

Na de rust begonnen we een stuk scherper een herpakte onszelf. Helaas sloeg hic weer toe uit een corner.

in de 57e minuut mocht Osse aanleggen voor een corner, deze werd goed gepakt door de keepert van HIC, ze dachten weg te zijn voor een counter maar door goed verdedigend werk werd de bal afgesnoept en ingeleverd bij onze technicus Freek die in een keer Ruben vrij speelde in de cirkel, hij wist wat hem te doen stond en sloeg de bal kiezelhard langs de keeper. 2-1 ! De comeback is on!

Nog geen 2 minuten later komt de bal via Rhett bij Chiel die op de rand van de cirkel zijn lichaam goed gebruikt en wegdraait en de debuterende Siem in stelling brengt. Ons 17-jarig talent denkt niet na en haalt snel uit en ziet James bij de tweede paal staan en zijn schot tot doelpunt promoveren. 2-2 !

 

Hierna volgde nog veel kansen door een sterk spelend middenveld met oa Tommie en Max. In de laatste minuten kregen we nog meerdere corners, deze werden niet benut (we missen je rop).

2-2 is de eindstand, ons eerste punt is binnen.

We zijn er klaar voor om de tweede helft door te pakken volgende week naar SCHC uit!

 

Voordat we zondag voor de punten spelen mogen we donderdag eerst strijden om de beker. Hopelijk zien we jullie allen op Hilversum.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram