header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen: de bestuursleden ad interim

Nieuws afbeelding 30-3-2020

Rob Litjens, voorzitter a.i.

·      45 jaar, geboren en getogen in Limburg en opgegroeid op een Tuinbouwbedrijf van mijn ouders. Vriendin is Nynke en twee dochters 7 en 9 jaar (F en 8E-tallen).

·     Bedrijfskunde gestudeerd aan de Nyenrode Business Universiteit.

·     Ondernemer in het dagelijkse leven, directeur/eigenaar Q-logic en BpN-Groep.

·     Altijd de teamsport voetbal op niveau gedaan, jeugd VVV-Venlo en Limburgs elftal. Leuk dat dochters teamsport hockey zijn gaan doen. Ik voel me als familiemens thuis bij HBS, een goede mix tussen plezier en (top)sport.

·     Twee jaar geleden in de Kascommissie gekomen en daardoor de financiële kant van HBS goed leren kennen. Coach van dochters team.

·     Keuze voor het bestuur is om mee te helpen om de continuïteit van HBS te waarborgen en de club weer gezond te krijgen.

·     Credo: samen kom je verder, samen sta je sterk.

 Piet van Stijn, penningmeester a.i.

·     48 jaar, opgegroeid in het Gooi en na mijn studie uiteindelijk ‘geland’ in Haarlem, getrouwd met Nicole, Chris (12) speelt in de JC4 en Loek (8) in de JF3.

·     Economie gestudeerd in Rotterdam en Accountancy aan de VU.

·     Werkzaam bij ING in Amsterdam, op dit moment bij Bankwide Tax Operations. Hiervoor bij Internal Audit, en daarvoor ING bij Rabobank (audit) en PwC.

·     Mijn hockeycarrière (voor zover je dat met zo’n vlakke ontwikkelingscurve zo mag noemen) gestart bij Laren in de jeugd, Rotterdam in de studententijd en ge-eindigt bij bedrijvenhockey. Nu ben ik op afroep beschikbaar als invaller (met dispensatie) bij de oudste profs op HBS en fluit ik regelmatig bij mijn zoons.

·     Bij HBS terecht gekomen via mijn tweelingbroer toen zoon Chris begon met hockey bij de puppies; mijn broer is actief in de arbitragecommissie en bij CS+.

·     Sinds drie jaar geleden heb ik het penningmeesterschap van de stichting van HBS, de SEAH, op mij genomen en ben zo inmiddels goed bekend bij en met een aantal HBS-ers en vooral ook met het financiële reilen en zeilen van de club.

·     HBS is inmiddels 100 jaar oud en er moeten nog eens 100 jaar bij. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij de komende tijd, waarbij ik goed gebruik kan maken van de ervaring en contacten die ik heb opgedaan in de afgelopen drie jaar bij de SEAH.  

Dennis Meijer, tophockey a.i.

·      43 jaar en geboren in Zoetermeer. Samenwonend met Sietske en vier kinderen. Levi speelt in de JC1 en Noah in de JD1.

·     Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool Inholland.

·     Ondernemer/oprichter en eigenaar van Sportboekingen.nl en Q-Logic Talent Management. Ik heb onder andere het management verzorgd van vijf hockey internationals.

·     Oud topsporter judo. Vele malen Nederlands kampioen en deelgenomen aan Europese en Wereldkampioenschappen. Ik ben blij dat Levi en Noah zijn gaan hockeyen bij HBS. Een fantastische sport en omgeving.

·     Ik ben altijd met veel plezier coach geweest van beide teams tot aan de D.

·     Keuze voor het bestuur om als team de continuïteit van de club te waarborgen en te zorgen dat Tophockey hier een passend onderdeel van wordt.

·     Ik hoop de verbindende factor te zijn tussen spelers, staf en de club in het algemeen met als doel dat Tophockey een breed draagvlak krijgt binnen de club.

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram