header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Lustrum

Ook zo genoten van de lustrumactiviteiten? Steun HBS met een gift!

Nieuws afbeelding 16-12-2019
De eerste helft van het lustrumseizoen zit erop. Hopelijk hebben jullie er van genoten. Wil je HBS hierom steunen. Dat kan nog dit jaar tot 31 december van dit jaar.

Zo kan je nog  - belastingvrij -  een gift schenken aan HBS. Voor dit doel heeft HBS een aparte steunstichting opgericht waar de giften naar overgemaakt kunnen worden (IBAN: NL47 RABO 0118 3416 34 tnv Steunstichting mhc HBS). 

Op onze verlanglijst staat nieuw terrasmeubilair en de vervanging van het oudste veld van HBS, het Vedderveld, in een waterveld.

Voor de financiering van het Vedderveld kan je ook op gunstige voorwaarden een obligatielening aan HBS verstrekken. Het komt kort er kort op neer dat jij HBS een bedrag schenkt, daarvoor ontvangt je rente terug van HBS en de schenking aan HBS kan je aftrekken van de inkomstenbelasting, waardoor je minder belasting betaalt. Handig, want spaargeld levert nu nauwelijks nog iets op.

Deze gelden gaan we alleen investeren in het derde waterveld die zowel de breedte als de top ten goede komt.
De regeling is zelf zo gunstig dat als er 400 mensen voor 1.000 euro een obligatie aan HBS verstrekken we een 'gratis' veld krijgen! Lees hier alles over in op onze aparte website: https://mijn.obligatieplan.nl/mhchbs/.

Heb je vragen, mail die dan naar [email protected] en Rob Litjens of Herman Westerhoud beantwoorden al je vragen. Ook telefonisch.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram