header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

D4 en DJ2 herfstkampioenen. Kans op kampioenschap voor DJ1 en HC

Nieuws afbeelding 19-11-2019
Afgelopen zondag hebben twee teams, Dames 4 en Jong senioren D2, zich al verzekerd van het kampioenschap in de voorcompetitie. Toch gingen beide teams er nog vol tegen aan!

D4 speelde thuis op overtuigende wijze met 6-1 AMVJ D10 van veld 3 af en vergrootte daarmee de afstand tot de nummer 2 uit de poule, Hurley D13, tot 8 punten. Dat ze niet alleen meer punten hebben maar ook 19 doelpunten meer op doelsaldo hebben zegt ook het nodige over de krachtsverhoudingen. Helemaal top Dames!

Ook voor DJ2 is het succes in de voorcompetitie groot. Zij speelden uit tegen Kraaien en wonnen met een riante 3-6 en kwamen daarmee op 10 punten boven nummer 2 Westerpark DJ2 uit. Het verschil in doelsaldo kwam daarmee op +27. Veruit de sterkste!

Beide teams gefeliciteerd. Op naar een nieuwe uitdaging in de zaal straks.

Naast D4 en DJ2 die het kampioenschap al binnen hebben, zal het volgende week voor zowel DJ1 als HC spannend worden. 
Kampioenschap in zicht voor DJ1 en HC

DJ1 staat in punten gelijk met Xenios DJ1 maar staat in doelsaldo net boven ze. Daarom moet er volgende week gewonnen worden van VVV DJ1 en het liefst met een zo’n groot mogelijk verschil.

Ook voor HC geldt dat al zij hun eerste plaats willen behouden ze volgende week wanneer ze tegen de nummer 2, VVV HB, spelen moeten winnen.

Beide teams heel veel succes!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram