header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Lustrum

Lustrumclinic Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 23-10-2019

Meer foto’s op de Lustrum Facebooksite https://www.facebook.com/HBSjubileum/

Oude topspelers leren nieuwe topspelers coole trucjes tijdens de lustrumclinic voor de jongste jeugd

De herfstvakantie kon niet leuker beginnen voor onze jongste jeugd (en hun ouders). Het was prachtig weer. Sanne Riegen-Immer (oud Dames 1) en Bob Henfling (van Personal Hockey Coach en oud Heren 1) hadden een geweldige clinic georganiseerd voor de kleintjes van de club. Zeg maar de Dames 1 en Heren 1 spelers van 2035.

Carlijn Bekius, Heleen Schenk, Annis en Troy Noordenbos, Thomas Prinsen, Sicco Plesman, Willem Jan de Vet hadden allemaal in het eerste van HBS gespeeld. Dus dan weet je wel hoe je slim iemand kan passeren of hoe je een hele goeie pass moet geven. Je leerde allerlei nieuwe slimme hockey trucjes. O ja, natuurlijk was Daan van der Helm ook van de partij bij "zijn kids”.

Rode wangen en rode oren dus van het rennen en luisteren. Soms stond je te springen van plezier. Soms ook moest je even uitrusten. Na een uur had Sanne voor limo en fruit gezorgd en kon je je laten schminken. Maar daarna moest je ook nog partijtjes spelen.

Na twee uur was het afgelopen. Iedereen ging op de foto en op het springkussen. Intussen stond er ook ineens een frietkraam en gingen Dames en Heren 1 een wedstrijd spelen.

Dan wil je eigenlijk wel de hele dag op HBS blijven. Toch??

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram