header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

H1 laat punten liggen tegen Laren |Debuut van Stan en Ruben

Nieuws afbeelding 1-10-2019
Na een regenachtige trainingsweek arriveerden wij zondag op het sportpark van Laren.

Omdat Smarty (Sam Martens) vorige week geblesseerd uitviel tijdens de wedstrijd tegen Nijmegen en David afgelopen donderdag in de bekerwedstrijd tegen AMVJ ook geblesseerd uitviel, moesten we de klus te klaren zonder deze twee sterkhouders. Hun plaats werd ingenomen door Ruben en Stan die beiden met goed spel een uitstekend competitiedebuut kenden. 

Om 14:45 was het zover, het fluitsignaal van de mannen in het geel klonk en de wedstrijd tegen Laren ging van start. Vanaf minuut één was het een gelijkopgaande wedstrijd. Zoals vaker in deze competitie ligt het niveau van de teams dichtbij elkaar. Helaas wist Laren aan het einde van het eerste kwart een corner binnen te pushen. Wij lieten ons daardoor niet uit het veld slaan. 

In het tweede kwart trokken we het spel steeds meer naar ons toe. Met mooie combinaties en hoog baltempo draaiden we Laren van tijd tot tijd aardig gek. Dit resulteerde in een mooie aanval over de linkerkant met Ruben als eindstation! Het stond weer gelijk en dit sterkte ons gevoel dat wij vandaag in staat waren om voor de derde keer op rij punten te pakken. Helaas kwam Laren vlak voor rust weer op voorsprong uit een strafcorner. 

Na de rust kwamen wij weer goed uit de kleedkamer. We bleven als team bij elkaar en gingen direct op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam dan ook vrij snel \. Bob wist met zijn sleeppush de bal genadeloos tussen de palen te krijgen: 2-2.

Dit vormde de basis voor een sterke periode in deze wedstrijd van onze kant. Een periode waarin wij een aantal corners afdwongen en zelfs een strafbal, maar helaas dacht de arbitrage hier anders over. Hierdoor gingen wij het laatste kwart in met een gelijke stand.
 
Ook in het laatste kwart brachten wij weer leuk hockey, maar wisten wij onszelf niet te belonen met een doelpunt. Twee minuten voor tijd deed Laren dat wel,  voor ons voelde dat als tegen de verhoudingen in.
Met nog minder dan één minuut op de klok wist Freek nog een strafcorner te versieren, maar helaas werd ook deze corner ons uiteindelijk niet toegekend. We gingen met lege handen terug naar Bloemendaal. 

Toch mogen we ontzettend trots zijn op het spel dat wij op de mat hebben gelegd tegen Laren. Een goede basis voor volgende week tegen Were Di, waar wij jullie allen natuurlijk weer langs de lijn of in de skybox van Bavaria hopen te zien. 

Tot dan!

Sam van der Weele #15

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram