header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Eerste driepunter dit seizoen van H1 in de Promotieklasse

Nieuws afbeelding 24-9-2019
Deze week het wedstrijdverslag van Boris van Dijk! 

Afgelopen zondag stond de eerste thuispot van Heren 1 op het programma. 
We hadden lekker weer en deze keer moesten we tegen Nijmegen. Een zware tegenstander, maar we gingen natuurlijk wel voor de drie punten. 

We begonnen de wedstrijd met hoge druk en dat ging goed, helaas scoorde Nijmegen al in de zevende minuut. Maar de snelle achterstand gaf ons juist energie. 
In de viertiende minuut haalden we dan ook een strafcorner. Deze mislukte helaas maar Max Vergnes pakte snel de bal op een haalde uit met zijn backhand: 1-1 en max was weer BACK! 

Een paar minuten later lag die jammer genoeg bij ons in het netje door een mooie corner van Nijmegen. Hierna waren beide teams aan elkaar gewaagd tot het rustsignaal. 

Met een paar tactische aanpassingen kwamen we goed uit de startblokken in de tweede helft en er werd weer volle druk gezet op Nijmegen. Uiteindelijk duurde het wel een tijdje voor de goal eindelijk viel. 
Niemand minder dan 100% HBS'er Thomas Kroese scoorde de gelijkmaker. Nu het 2-2 stond roken we bloed en wisten we dat we de pot naar ons toe konden trekken. 
Dit gebeurde door Tim Ossewaarde (zie Foto van Nico de Jong) die de strafcorner keurig in het netje legde: 3-2 en vijf minuten later klonk het verlossende eindsignaal. 

Hierbij waren de eerste 3 zwaarbevochten punten van het seizoen binnen en konden we de dag afsluiten met een lustrumfeest op de club en een leuke kennismaking’s avond voor de nieuwe jongens. 
Al met al een mooie dag met mooi weer en vooral een mooi resultaat. Donderdag strijden we voor de volgende ronde in de Gold CUp, donderdag 26e uit op AMVJ.

Zien we jullie daar? 

Boris van Dijk #6

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram