header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Eerst punt binnen voor Heren 1

Nieuws afbeelding 19-9-2019
Lieve fans, 

Afgelopen zondag stond de eerste wedstrijd op de rol. Voordaan uit, op een mooi semi veld ivm een gesprongen leiding. 

Vijf weken voorbereiding achter de rug, een mooi teamweekend waarin we verschillende afspraken hebben gemaakt en elkaar beter hebben leren kennen. Hopelijk konden we de geslaagde voorbereiding omzetten in de eerste punt(en) van het seizoen. 

Voorafgaand aan de wedstrijd hing er een ontspannen sfeer, lekker weer en alle mogelijkheden voor de eerste punt(en). Voordaan een lastig ploegje met een goeie lange bal van achteruit, hierdoor was een hoge pres neerzetten vrij lastig. 

Voordaan starte zelf met een hoge pres waar wij het moeilijk mee hadden. Toch lukte het ons om uit een strafcorner een strafbal te versieren die werd benut door onze Zuidafrikaan James! Helaas was dit niet voor lange duur. Voordaan kwam jammer genoeg op gelijke hoogte. In het 2e kwart gebeurde er niet heel veel spannends. Met een 1-1 stand zochten we de kleedkamers op. 

In de 2e helft veranderde het spel beeld niet echt, beide team gevaarlijk in elkaars cirkel waarbij Voordaan meerdere corners niet kon verzilveren in een goal. Dit vooral door puik keeperswerk van onze captain Schnoeckel.

Na een mooie counter over verschillende schijven kwam de bal bij onze opa van het team (tevens de topscoorder) die vervolgens de bal binnen kon tikken. 5 minuten voor tijd kwam Voordaan helaas op gelijke hoogte na een backhand in de kruising. De punten werden verdeeld. 

Volgende week hebben wij onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Nijmegen. Aansluitend is er een gezellig Lustrum TD voor leden plaatsvinden omdat HBS 100 jaar bestaat. Wij hopen jullie allen te zien langs de lijn! 

Bob Booij #3

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram