header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Heren 1: 'Vechten voor de laatste kans'. Zondag HIC uit!

Nieuws afbeelding 20-5-2019 In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen speelden we tegen play-off kandidaat Cartouche. Een ploeg vol met mannen die even breed zijn als lang en sommige die de 100m binnen de 11 seconden lopen. 

We hadden resultaat nodig om nog kans te houden op rechtstreekse handhaving. Het weer was top, het terras goed gevuld en wij waren tot op het bot gebrand om te vechten voor onze laatste kans.

En vechten deden we! Met veel strijd en energie stonden wij op het veld en Cartouche kwam niet echt tot goede kansen. Ze kregen wel een tweetal corners maar die werden door Schnoeckel goed gestopt. Nos kreeg aan de andere kant nog een goede kans maar helaas redde ook daar de keeper.

Ook in de tweede helft hielden we lange tijd goed stand. Helaas, 2 corners werden ons uiteindelijk toch te machtig waardoor we 2-0 achter kwamen. Gelukkig had onze ‘hockeynerd’ Immink de verdedigende corner van Cartouche goed bestudeerd en na een mooie variant scoorde Bart de aansluitingstreffer. 

Met nog 5 minuten te gaan haalden we de keeper eraf en creëerden we 2 hele grote kansen. Helaas zat het geluk niet aan onze kant en in de tegenaanval scoorde Cartouche de 3-1, einde wedstrijd.

Het was voor een aantal jongens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Ewoud, Jeroen, Tijmen en Mark nemen afscheid van ons. Ze zijn samen goed voor 10 jaar HBS Heren 1! Ze werden afgelopen zondag al even kort in het zonnetje gezet door het bestuur en uiteraard volgt er binnenkort nog een mooi afscheid met het team!

Met opgeheven hoofd kunnen we terugkijken op zondag. We hebben gestreden voor wat we waard zijn! We hebben dan misschien geen kans meer om ons rechtstreeks te handhaven, de play-outs liggen wel nog in het vizier.

Volgende week spelen we de laatste-, allesbeslissende wedstrijd uit tegen HIC. We zullen er álles aan doen om ook volgend jaar het zwart rode tenue de kans te geven te strijden in de Promotieklasse. Dit is waar ons aller HBS thuishoort!

Kom ons samen aanmoedigen naar deze o-zo-belangrijke overwinning!
  
Tot zondag!
Sven Pechler
Assistent-trainer/coach H1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram