header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Heren 1: 2 down en nog 2 te gaan in de strijd voor plek 10 in de PK

Nieuws afbeelding 12-5-2019
"Het shirt van Chiel Molendijk voor het eerst te zien in de basis dit seizoen....”

Na de winst vorige week op Laren gingen wij vol goede moed naar Breda. 
We wisten al dat Zwart Wit aan anti-hockey doet. 

We begonnen heel sterk aan de wedstrijd nadat de bal na 3 minuten via Osse bij Noam terechtkwam die zijn tegenstander het bos in stuurde en vervolgens de bal hard voor gaf op Tommie Evers, die tekende voor zijn eerste van het seizoen. 

Niet veel later was het opnieuw Evers die de bal afsnoepte van zijn tegenstander en vervolgens inleverde bij Noam die na een mooie schijnbeweging de bal aan Happe gaf die verwoestend uithaalde met zijn backhand en de bal in de bovenhoek schoot.
2 minuten voor de rust kwam Zwart Wit terug tot 1-2 via een strafcorner. 

Dit bracht ons niet uit ons spel. Een minuut voor rust bracht Kroese de stand op 1-3 via een mooie beheerste voorhand uit de stuit uit de draai. De keepert van Zwart Wit ging niet helemaal vrijuit. 

Gezien het spel van Zwart Wit in de tweede helft wat vooral bestond uit lange harde ballen en hoge ballen konden wij moeilijk press spelen. 
Waardoor wij naar achteren werden gedrukt. Hieruit volgde dat Zwart Wit meer en meer kansen kreeg op de 2-3, dit konden wij nog even uitstellen, doordat Schnoeckel een paar corners eruit heeft gedoken en een bal van de lijn werd gehaald door Bob Booij.

Zeven minuten voor tijd scoorde Zwart Wit echter de 2-3 uit een strafcorner. Hierna ging Zwart Wit zonder keeper spelen, waardoor de druk verder werd opgevoerd. Iedereen bleef echter vrij rustig. Er was echter nog een heel opmerkelijk moment, na een hoofdblessure kwam er een bully, waarbij de aanvoerder van Zwart Wit zei dat hij de bal over onze achterlijn ging spelen, toch voor eigen succes ging en de bal de cirkel in sloeg, zonder resultaat. Deze onsportieve actie mislukte volledig. 

We hebben gevochten als leeuwen en de overwinning over de streep getrokken. 
Volgende de week wacht Cartouche thuis.

We hebben iedereen nodig volgende week en hopen iedereen langs de lijn te zien. En vervolgens nog een biertje of meerdere te drinken na afloop met wederom 3 punten in de tas.

Het shirt van Chiel #21 (Smartie)

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram