header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Heren 1: the final battles. Zondag HBS H1 - Laren. Be there!

29-4-2019 Wat staat je te doen met nog 4 wedstrijden te gaan en 6 punten achter op een play-out plek? 

Met het hele team, staff en omstanders van Heren 1 bij elkaar blijven en zorgen dat je de laatste 4 wedstrijden met elkaar het beste geeft om jezelf te belonen voor wat je tot nu hebt gebracht en die broodnodige 12 punten uit het vuur te halen met elkaar. 

Ik geloof hierin en het team gelooft hierin! We spelen een goede tweede seizoenshelft waarin we vergeten onszelf te belonen. Gister was het opnieuw hetzelfde verhaal met controle en genoeg kansen, maar 2-0 verlies in de laatste 10 minuten.
Nog vier wedstrijden om het tij te keren; het zal niet gemakkelijk zijn maar het gaat ons met zijn allen lukken! Het beste en slechtste zullen we nu bij elkaar naar boven moeten halen om met een gezamenlijke over-mijn-lijk mentaliteit de laatste wedstrijden in te vlammen waarbij onze wilskracht en positiviteit de clubnaam eer aan zullen moeten doen: Houdt Braef Standt!!

Kop omhoog, gas erop en met iedereen die op welke manier ook betrokken is bij het team volle bak gas geven om te halen waar we recht op hebben! 
U bent allemaal welkom aanstaande zondag, Bevrijdingsdag spelen we thuis tegen Laren, 14.45 uur! 

Tijmen Barendsen #6

Reacties


Robert Dekker

1-5-2019 @ 09:16:16 |Gaan Heren! Gaan!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram