header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Heren 1 niet bij de les tegen HDM

Nieuws afbeelding 16-4-2019
Het was zondag 14 april en wij mochten op bezoek bij de nummer 3 uit onze poule in het prachtige Den Haag. Heren 1 had een rommelige week achter de rug met een hoop afwezigen.

Tijmen en Smarty (red. Sam Martens) zouden sowieso niet spelen, maar hier kwamen in de loop van de week nog een aantal twijfelgevallen bij. Gelukkig bleken deze twijfelgevallen op zondag toch goed genoeg aan elkaar gelijmd om te kunnen spelen. 

En toen de start van de wedstrijd... 29 seconde op de klok en de bal lag al in het netje. Onze start was dus niet bepaald scherp te noemen. Toen het binnen 10 minuten ook 2-0 werd ging bij ons, eigenlijk veel te laat, de knop pas om.

We begonnen beter te spelen en kregen ook een aantal kansen en corners. Helaas was het HDM dat opnieuw toesloeg. Via Jeroen Beets kwamen we nog voor rust wel terug op 3-1 en hierdoor gingen we toch de kleedkamer in met het gevoel dat er nog iets te halen was. 

Na een aantal aanpassingen in de rust begon de tweede helft, en in plaats van dat wij de aansluitingstreffer maakten viel de bal voor de 4e keer deze middag achter Schnoekel. Uiteindelijk werd het nog 4-2 dankzij Bob Booij, of volgens de Haagse speaker Bob Beets, maar meer dan dat zat er ook niet in. 

Aankomend weekend een weekendje rust en daarna het laatste deel van de competitie met nog 5 potjes waar veel op het spel staat. We spelen nog tegen alle directe concurrenten - zondag 28 april uit tegen Push - waar dus dure punten op het spel zullen staan. Wij gaan er alles aan doen om onze plek in de promotieklasse te behouden, precies zoals het hoort volgens onze clubnaam. Houdt Braef Standt ! 

#14 Thomas Kroese

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram