header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

HBS Heren 1 laat punten liggen tegen Voordaan

Nieuws afbeelding 8-4-2019
Het was zondag 7 april en dat betekende het tweede TD van het nieuwe jaar. Alle factoren waren aanwezig om er een gedenkwaardige middag van te maken. Met een lekker zonnetje boven HBS en een heerlijke temperatuur mochten we het opnemen tegen Voordaan oftewel "Stolk en co”.

Helaas is het niet uitgelopen op een daverend succes. Na een kwartier kwamen we via de corner van Stolk al op een achterstand. We antwoordden gelukkig al snel door binnen 2 minuten de stand gelijk te trekken en vervolgens 3 minuten later ook nog eens op voorsprong te komen. Beide goals werden gemaakt door Noam Sheridan waarvan vooral de tweede van grote schoonheid was.
We gingen de rust in met een 2-1 voorsprong. Voordaan was alleen een stuk scherper uit de startblokken in de tweede helft, want na 2 minuten maakten ze al de 2-2. Gelukkig was Noam nog niet klaar met scoren en stond uiteraard weer klaar bij de tweede paal om de bal erin te leggen.
Na een ietwat discutabele corner tegen te krijgen door wat problemen met het horen van het fluitje, kwam Voordaan niet veel later weer op gelijke hoogte. Toch dachten we even later de wedstrijd te beslissen nadat Bart Happe de 4-3 binnen schoot. Met nog 8 minuten te gaan was de spanning om te snijden. Een corner werd gegeven aan Voordaan met nog 2 minuten te spelen en uiteraard werd Stolk, het kanon in stelling gebracht en scoorde zo de 4-4. Helaas voor ons bleef het dus bij een punt en liepen we toch met een wat zure nasmaak van het veld. 

Vandaag was er gehoopt op winst en dus 3 punten; de enorme strijdlust maakte veel goed; iets wat we vorige week ook al bij Hurley lieten zien. Volgende week spelen we uit tegen HDM; met dezelfde strijd als zondag hangt er wellicht iets moois in de lucht...

#19 Steijn Zekveld

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram