header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Overtuigende seizoenstart van Heren 1 tegen Qui Vive

Nieuws afbeelding 16-3-2019
We mochten weer van start! Na een goede voorbereiding waar de focus lag op het verbeteren van de teamband en het mentaal sterker worden als team konden we weer het veld op!  We begonnen de 2e helft van het seizoen tegen Qui-Vive. Heen verloren we met 2-1, maar thuis wisten we ze met 2-1 weg te spelen.

Voorafgaande aan de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Ton Kraak, penningmeester van HBS. 

Eerste helft:
We begonnen de wedstrijd scherp en de verdediging stond als een huis. Al na 4 minuten spelen wist Noam Sheridan, na een mooie combinatie met Bart Happe, de 1-0 op het bord te tekenen. De rest van de 1e helft bleven we hard werken voor elkaar en dwongen we ook 1 minuut voor tijd een strafbal af nadat de bal met de voet van de lijn werd gekeerd. Noam Sheridan benutten deze strafbal en zette Habie op een 2-0 voorsprong!!

Tweede helft
De tweede helft begonnen we minder scherp dan de eerste helft; er werden steeds meer lange en dus moeilijke ballen gespeeld.
Hierdoor kwam Qui Vive steeds meer in hun spel. Het gevoel van de eerste drie punten maakten ons misschien wat te zenuwachtig en dit was te zien op het veld. We wisten nog wel een aantal kansen te creëren maar het was Qui Vive die wist te scoren dankzij een strafbal. 
Hierna braken er spannende minuten aan waar we veel "vuile meters” moesten lopen voor elkaar. Gelukkig wisten we de voorsprong vol te houden tot de laatste minuut en waren de eerste drie punten een feit. 

Het feest werd vervolgens volle bak doorgetrokken naar een mooi TD waar we afscheid namen van onze barman, Evert.

Volgende week spelen we tegen Schaerweijde hopelijk zien we jullie weer daar! 
Noam Sheridan #17

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram