header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Pannenkoekentoernooi woensdag 13 maart E, F en G-jeugd

Nieuws afbeelding 3-3-2019

Na een heerlijk zonnige voorjaarsvakantie is de tijd aangebroken voor een prachtige traditie: het jaarlijkse pannenkoekentoernooi voor G- F- en E-spelers.

Wanneer?

Op woensdag 13 maart vindt het toernooi plaats tijdens je normale trainingstijd. Daarna ga je gezellig met je team pannenkoeken eten. Dat wordt hockeyen én smullen! Houd er rekening mee dat je ongeveer een half uur langer op HBS bent.

Het toernooi is een husseltoernooi. Dat betekent dat je niet met je teamgenoten speelt, maar met andere spelers of speelsters. Je gaat wel met je eigen team aan tafel. Elk team heeft een eigen plek in het clubhuis; de naam van je team staat op een bordje op tafel geschreven.

Bakkers gezocht!

Per team zijn ouders nodig die thuis pannenkoeken willen bakken. Coaches en managers, willen jullie dit in je team coördineren? Op HBS kunnen we de pannenkoeken opwarmen en wordt gezorgd voor bordjes, stroop en suiker.

Te weinig tijd om zelf te bakken? Dan kun je van tevoren een stapel pannenkoeken bestellen bij Jules. Kosten €1,- per stuk. Als je hier gebruik van wilt maken; laat je coach/manager uiterlijk zondag 10 maart een e-mail met de bestelling (aantal pannenkoeken en teamnaam) sturen naar [email protected]. Betalen kan met pin op woensdag 13 maart.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram