header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Heren 2 wint verrassend van de koploper

Nieuws afbeelding 29-11-2018

Heren 2 straalde terecht na hun belangrijke 3-2 overwinning op Leonidas. Die ploeg neemt de eerste plaats in op de ranglijst, terwijl Heren 2 ondanks goed spel bijna onderaan staat. 

Punten pakken was zondag het devies om niet als hekkensluiter de winterstop in te gaan in de reserve overgangsklasse. En de mannen deden het en hoe! 

Na een stroef begin, waarbij Leonidas het beste van het spel had, kwamen ze steeds beter in hun spel. Na een ruststand van 0-0 kwam HBS op een verdiende voorsprong die helaas door twee snelle doelpunten van de tegenstander leidde tot een 1-2 achterstand. Toen was er veerkracht nodig en dat hebben ze als team getoond. Bovendien voelden ze dat er iets te halen was tegen de koploper. Met twee mooie doelpunten in de slotfase was de winst binnen. 

Volgende week zondag is er de inhaalwedstrijd uit tegen de directe concurrent Kampong, die zondag verloor van Pinoké. Aanvang 16.00 uur. De laatste wedstrijd voor de winterstop. Kom de mannen van coach Nils IJske en manager Theo Verzijlbergen aanmoedigen in Utrecht naar weer een overwinning.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram