header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Heren 1 schittert in 2e helft met winst tegen HIC

Nieuws afbeelding 20-11-2018

Heren 1 heeft de eerste ronde van de competitie waardig afgesloten met de tweede overwinning van het seizoen tegen middenmotor HIC.

Lees het verslag van Mark Wortman:

Er is maar een ding belangrijk in de week en dat is zondagmiddag 14:45 uur. Dan beginnen de sterren van Heren 1 weer aan een heuse veldslag voor 3 punten. Naast die punten proberen wij voor u, elke week opnieuw een galavoorstelling te maken, het oog wil immers ook wat. Dat laatste lukt goed.......
Tijdens 11 wedstrijden zijn er al 62 doelpunten te zien geweest. Helaas voor u en ons meer voor de tegenstander dan voor HBS, waardoor het met de punten nog niet echt wil vlotten.


Maar….. toen was het zondag 18 november....14:45 uur. Zoals gezegd, het belangrijkste moment van de week! Dit keer mochten we aantreden tegen de mannen van HIC. Iedereen had er zin in en was vol goede moed op het moment van de afslag, tenminste dat dachten we. Man man man wat begonnen we slecht. 


Waren we toch wat nerveus, hadden er toch een aantal zware benen van een pittige trainingsweek of was het de kou? Naar de oorzaak kunnen we slechts gissen, feit is dat we binnen de kortste keren met 0-1 achter stonden. De rest van de 1e helft bleef het spel wat op en neer gaan, werden er wat speldenprikjes uitgedeeld, maar was het vooral technische onkunde en inspiratieloos wat er op de mat gelegd werd. Gelukkig voor ons had HIC daar net zoveel last van als wij. Lichtpuntje was ons nieuwe strafcornerkanon, Bob Booij die de bal kiezelhard in de hoek sleepte. 1-1! Toch wel een erg lekkere opsteker zo vlak voor rust.

In de rust werden de "Helden van één” stevig aangepakt door de staf. Van de beloofde galavoorstelling was namelijk weinig tot niets te zien. Vooral onze Sven wist met een sterke motivatie speech ons in vuur en vlam te zetten. U kunt hem hiervoor trouwens geheel belangeloos inhuren!

Tijd om de 2e helft te beginnen, eentje die van prachtige momenten aan elkaar hangt. Zo was daar opeens een strafbal voor HIC. Nu hebben wij een echte strafballen killer in het doel staan in de vorm van de Heer F. Schnoeckel. Met een prachtige Schnoeckduik wist hij de bal uit het doel te houden. Iedereen vond het prachtig, het publiek stond op de banken, zelfs de tegenstander stond te applaudisseren.........behalve de scheidsrechter. Die vond dat de strafbal opnieuw moest worden genomen en dit keer ging de bal erin. 1-2 achter dus....

Door zoveel onrecht kwam er iets los bij de helden van HBS. In de laatste twintig minuten van de wedstrijd werd deze achterstand omgebogen naar een 5-2 overwinning door doelpunten van Bart Happe, wederom Bob Booij, Thomas Kroese en Sam van der Weele. Wat een legends!

We hebben er weer een spektakel van gemaakt! Hopelijk hebben we u ondanks de kou toch een warm gevoel kunnen bezorgen. U was namelijk weer in grote getallen naar ons komen kijken. Elke keer kijken wij hier weer met veel bewondering en respect naar!

Nu gaan een aantal van ons lekker naar binnen en in de zaal hun kunsten vertonen. Overigens niet schrikken als u spelers opeens in een ander clubtenue ziet lopen, bij zaalhockey komt vaak het ‘oude liefde’ gevoel weer terug en vliegt een ieder terug naar de open armen van het oude cluppie. Anderen houden een welverdiende winterslaap.
Echter zullen wij ervoor zorgen dat begin maart de "Sterren van één” weer glinsteren van fitheid en focus hebben om te strijden voor handhaving in deze sterke promotieklasse.


Tot dan!
#11 Mark Woortman (a.k.a The Terminator)

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram