header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

HBS Dames 1 verslaat Cartouche; zondag laatste thuiswedstrijd tegen Leiden

Nieuws afbeelding 16-11-2018
Afgelopen zondag won Dames 1 verdiend van Cartouche, het team dat een week eerder nog koploper Union had verslagen. Zondag staat de laatste uitwedstrijd van de eerste seizoenshelft op de rol tegen Leiden.

Lees het verfslag van Floor Been:

Alweer de een na laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft. Zoals eerder aangegeven is het spannend in onze poule. Van Cartouche winnen was daarom noodzakelijk. Met lichte spanning begonnen we aan de wedstrijd. 

De druk was goed en al snel wist Lisa de bal gevaarlijk de cirkel in te brengen. Onze spits Fleur dook op. Daar in het 6 meter gebied voelt ze zich wel op haar gemak. Met een snelle draai wist ze de bal achter de keeper te krijgen. 0-1!

Helaas volgde daarna een mindere periode in de wedstrijd. Er werd wat slap verdedigd en de 1-1 lag erin. We kregen de grip op de wedstrijd niet terug in de eerste helft. De 2-1 volgde na een hoop gerommel in onze cirkel. 

Geen paniek, blijven ademen, doen waar we goed in zijn, harder werken dan je tegenstander en combineren waren de woorden van Jeroen in de rust. De 3 punten waren voor ons vandaag!

We kwamen de afspraken na en wisten de wedstrijd naar ons toe te trekken. Door een mooie aanval over rechts kreeg Aiive de bal in de cirkel en maakte hem behendig af. 2-2. 
Fleur nam uiteraard geen genoegen met 1 goal op de zondag en maakte ook de 2-3. 

Nu moest de boel op slot. Druk blijven zetten op de bal, geen risico's meer. 
Loïs dacht hier anders over. Er moest een goal bij. Ze gaf een goede voorzet en daar was niemand minder dan onze mini van de week: Rosalie Rosman. De inmiddels vaste invaller en fijne kracht gaf Cartouche de genadeslag. 'De reuzendoder' was gedood. 
Tevreden en vol goede moed kijken wij uit naar de laatste veldwedstrijd van dit jaar tegen Leiden.

Tot zondag!

HBS Dames 1


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram