header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

HBS Dames 1 wint van Fletiomare; verlies in oefenpot HCB

Nieuws afbeelding 8-11-2018
Zondagochtend, 11.15 uur: iedereen druppelt binnen. Watertje, banaantje en een interessant wedstrijd verslag van Suus over Pinoke MB1. Het tactische strijdplan was duidelijk. We waren er klaar voor! 

Of toch niet helemaal.. Fletiomare nam de afslag en binnen no time hadden we een corner tegen. En nog een en nog een. Het was 0-1 voor Fletiomare. Dit stond niet in het strijdplan. Na het doelpunt tegen waren de kansen voor ons, maar de scherpte mistte. Het was slordig en ongeconcentreerd.

Na 35 minuten kwamen we bij elkaar. Suus nam het woord en sprak ons toe. Ze had gelijk. We lieten niet zien wat we kunnen en we waren niet scherp. 
De rustbespreking was wat korter dan normaal en al snel stonden we weer op het veld.

De tweede 35 minuten ging van start. Vechtlust, concentratie en scherpte was terug. De inhaalslag was begonnen. Demi, Nicole en Adinde zorgden voor de doelpunten. Het werd 4-1. Fletiomare heeft de 2e helft geen inbreng meer gehad. We waren blij, maar vooral ook opgelucht dat we de wedstrijd wisten te draaien. 

De spanning in onze poule is om te snijden. Met nog 3 wedstrijden te gaan ziet de top 4 er zo uit:

1. Union 24
2. HBS 20
3. Cartouche 20
4. Alliance 17

Afgelopen dinsdag speelden we ter voorbereiding op Cartouche een oefenwedstrijd tegen Bloemendaal Dames 1. Het werd na een mooie 0-1 voorsprong (Lisa Bok) uiteindelijk 3-1 voor hoofdklasser Bloemendaal. 

HBS Dames 1


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram