header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Heren 1 verspeelt winst in 1 minuut

Nieuws afbeelding 30-10-2018
Heren 1 speelde afgelopen zondag een goede eerst helft, maar verspeelde de voorsprong in 1 minuut. Weer geen 3 punten. Komende zondag staat de belangrijke wedstrijd tegen Zwart Wit op de rol.

Lee het verslag van nummer 1, FritFritz Schnoeckel

Op deze koude zondagmiddag stond voor ons de uitwedstrijd tegen Laren op het programma. Na een prachtige opkomst op ons Oktoberfest afgelopen vrijdag was het nu tijd voor een belangrijke wedstrijd.

We begonnen erg sterk aan de wedstrijd, ondanks de hoge druk van Laren wisten we door goed combinatiespel prima weg te hockeyen.
Na 7 minuten was het net als vorige week Bartje Happe die voor de openingstreffer tekende.
De eerste helft vorderde en leverde kansen op voor beide ploegen, dit leidde echter niet tot doelpunten.
Zoals vaker dit seizoen speelde we een goede eerste helft, het was echter zaak om dit keer ook een sterke tweede helft te spelen om zodoende de eerste 3 punten van het seizoen binnen te slepen. Dit werd tijdens de rust daarom ook nog maar eens benadrukt in de kleedkamer.

De tweede helft begonnen we helaas toch niet scherp genoeg. Laren bracht de score gelijk in de 53e minuut en scoorde nog geen minuut later ook de 2-1.
Om nog minstens een punt uit het vuur te slepen werd er een slotoffensief ingezet. Een extra veldspeler werd in de laatste 5 minuten ingebracht om de gelijkmaker te scoren. Tot veel kansen leidde dit wel; helaas resulteerde het niet in goals...

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen directe concurrent Zwart Wit op het programma. Wij hopen jullie in grote getalen weer langs de lijn te zien staan en ons aan de eerste winstpartij van het seizoen te helpen!

Tot zondag!
#1 Fritz Schnoeckel 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram