header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Volvo rijdt hockeyers van HBS naar uitwedstrijden. Meld je team aan!

Nieuws afbeelding 1-11-2018 Nog voor de winterstop laat Volvo onze hockeyers kennis maken met de nieuwe Volvo V60. Een aantal hockeyclubs, waaronder HBS, mag een weekend lang gebruik maken van vier nieuwe Volvo V60’s.

Volvo laat hockeyers op deze manier kennis maken met de V60, de nieuwe en veelzijdige estate van Volvo.Naast het partnerschap met de KNHB ondersteunt Volvo samen met de Nederlandse Volvo-dealers maar liefst 108 hockeyclubs door middel van de Volvo Clubbonus.

De Volvo clubbonus
De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Car Nederland B.V. uitkeert aan een hockeyclub indien een lid van die vereniging een nieuwe Volvo koopt op of least bij een erkende Volvo-dealer. Die Volvo-dealer moet op zijn beurt weer een samenwerking hebben met de betrokken hockeyclub.

Ook MHC HBS doet mee aan de Volvo Clubbonus.Uit de 108 hockeyverenigingen zijn vier hockeyclubs geselecteerd om deel te nemen aan deze unieke activatie. Hockeyclub MHC HBS is daar één van. Meld je team aan en misschien rijdt jouw team wel in de nieuwe Volvo V60 naar de volgende uitwedstrijd!

Voor vertrek krijgen de berijders een korte introductie.Alle informatie staat opNieuwe Volvo V60

De V60 is de nieuwe, iconische estate. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. De bagageruimte is vrijwel rechthoekig waardoor er een zee van ruimte ontstaat met een ongeëvenaarde laadcapaciteit. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat ú belangrijk vindt.Volvo Driving Dutch HockeyAls onderdeel van het partnerschap met de KNHB rijden hockey-internationals als Billy Bakker, Joepde Mol, Floris Wortelboer, Ireen van de Assem en Marloes Keetels veilig in hun Volvo naar trainingen en uit- en '
thuiswedstrijden.Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram