header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Happe kan H1 niet redden tegen HDM. Zondag kraker tegen Push!

Nieuws afbeelding 18-10-2018 Na zes wedstrijden zijn wij nog altijd op zoek naar de eerste overwinning in de sterke promotieklasse....

Tijmen Barendsen gaf in de voorbespreking al aan dat het super is om in deze promotieklasse wedstrijden te mogen spelen, maar dat het nu tijd is om meer te doen dan alleen leuk mee hockeyen. Ondanks deze woorden begonnen we helaas te slap aan de wedstrijd.

Al binnen vijf minuten kwamen we 1-0 achter door een rake strafcorner. Na deze snelle goal werd ons spel beter, maar desondanks wist HDM na een kwartier de 2-0 te scoren uit wederom een strafcorner. Door een mooie strafcorner variant die uiteindelijk werd binnen getipt door Bart Happe gingen we met een 2-1 achterstand de rust in.
De tweede helft begonnen we wederom slap, binnen drie minuten kregen we de 3-1 tegen. Er was nog een half uur om een resultaat te behalen. De press aanlopen ging goed, het tempo achterin ging omhoog waardoor we onder de druk van HDM uit konden hockeyen.

Dit resulteerde in een goede voorzet van Freek die schitterend werd binnen getipt door wederom Bart, 3-2 en nog een kwartier te spelen. Volle druk richting de Haagse goal; we werden steeds gevaarlijker; het publiek steunde ons geweldig, op het moment dat HDM geel kreeg en groen hebben we zelfs keeper Fritz gewisseld om een extra veldspeler neer te kunnen zetten en dus nog meer druk.....maar helaas....het mocht allemaal niet baten. Een 3-2 nederlaag waarbij we twee keer in de eerste vijf minuten een doelpunt tegen krijgen. Dit is iets waaraan we gaan werken.

Wij gaan weer hard trainen deze week en hopen jullie aankomende zondag wederom te zien op HBS, waar wij om 14.45 spelen tegen Push!

Ewoud Beets #2

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram