header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Grote Club Actie

Koop een Superlot en sponsor het kunstgras inspeelveldje voor de HBS-jeugd!

Nieuws afbeelding 22-10-2018
Ook dit jaar doet HBS mee aan de Grote Clubactie. Tot 1 november gaan de jeugdleden uit de C, D-, E-, F- en G-teams de deuren langs om zo veel mogelijk loten te verkopen. De afgelopen twee jaren is een flink bedrag opgehaald voor de aanleg van een kunstgras inspeelveldje voor de jeugd dat inmiddels ook gerealiseerd is. Een fantastische prestatie! 

Dit jaar verkopen de kinderen loten met het doel het kwart veld verder te ontwikkelen. Hierbij kan worden gedacht aan de aanleg van tal van zaken om het veld wedstrijd klaar te maken, als hekwerk met slagplanken en een kleine sproei-installatie.  En de aanschaf van materialen voor op het veld om de trainingen nog uitdagender te maken. Ook zijn er bijvoorbeeld nieuwe kleine goals nodig.

Om de kinderen een handje te helpen verkopen we ook dit jaar weer Superloten. Dé ideale manier voor bijvoorbeeld bedrijven om onze club te steunen. Maar u kunt ook op persoonlijke titel een Superlot kopen.

Hoe werken de Superloten?
Een Superlot staat gelijk aan 50 reguliere loten en kost €150,-. Hiervan krijgt HBS €120,-! Het Superlot kan contant betaald worden of via eenmalige machtiging. De koper ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift (eenmalige machtiging) of 50 papieren loten (contante verkoop). De 50 loten dingen mee naar de prijzen die de Grote Clubactie uitdeelt. De trekking hiervoor is op 12 december. Een leuke bijkomstigheid van de contante verkoopmethode is, dat de 50 papieren loten als gift kunnen worden verspreid onder personeel of bijvoorbeeld de eerste 50 klanten op een bepaalde dag. Wie weet winnen zij een mooie prijs met hun lot.

Vermelding op de HBS-website, Facebook en Twitter 
Doet u mee en koopt u een Superlot? Dat zou geweldig zijn! Als dank vermelden we uw bedrijf met een foto op de HBS-website, Facebook en Twitter. En wordt het HBS skills park te zijner tijd officieel geopend, dan zullen we zeker niet vergeten ook u te bedanken voor de sponsoring.Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram