header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

D2 behaalt knap een punt en H2 verliest ondanks goede partij

Nieuws afbeelding 29-9-2018

Dames 2 blijft het goed doen na hun promotie. De eerste drie wedstrijden tegen ‘koplopers’ geven aan dat de meiden kunnen meedraaien in de top van de reserve overgangsklasse. Mits ze dit niveau vasthouden natuurlijk. De energie spatte van het door de regen natte veld in Almere afgelopen zondag. 


Tegen de fysiek spelende koploper was het na een geweldige eerste 20 minuten opeens 2-0 achter. Een beetje concentratieverlies kun je je dus niet veroorloven. In de tweede helft knalden de meiden er vol overgave in en kwamen ze prachtig terug tot 2-2 onder luide aanmoediging van de altijd mee reizende supporters. Zondag om 11.00 uur thuis tegen Amsterdam, die gedeeld derde staat. 


Heren 2 heeft een goede wedstrijd gespeeld bij Qui Vive vol energie en zichzelf helaas onvoldoende kunnen belonen. Na een 0-1 voorsprong werd de 0-2 afgekeurd. Eindstand 2-1 verlies. Ook de mannen spelen zondag om 16.30 uur tegen Amsterdam en ook zij hebben op de ranglijst hetzelfde aantal punten als de Amsterdammers. Het beloven weer mooie, spannende partijen te worden.Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram