header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

D2 en H2 winnen 2e competitieduel in reserve overgangsklasse

Nieuws afbeelding 20-9-2018

Wat een prachtige nazomerdag op HBS met vanaf 11 uur een vol terras en leuke wedstrijden. De dames van Mark Jansonius maakten er net als vorige week weer een spannende en onderhoudende partij van. 


Ze kwamen goed terug tot 3-1 na een achterstand van 0-1. Pinoké kwam op haar beurt sterk terug tot 3-3…... Met een magistraal doelpunt van Minkie in de laatste minuut werden toch de drie punten binnen gehaald. De meiden staan nu gedeeld 2e! 


Volgende week opnieuw een kraker. Dan is de tegenstander koploper Almere. 


Na afloop werden de vier nieuwe sterren in dit team op mooie wijze ‘ontgroent’ en gekroond tot Dames 2-lid. Hier zijn ze van links naar rechts: uit de MA1 Malou Akkers, Nanda Bakker, Annelotte Prijden en weer terug op het oude nest uit MA1 Bloemendaal Isabelle van Dijk.
Deze eerste Super Sunday werd afgesloten met een fijne wedstrijd van H2. Ze gingen voluit voor de winst tegen SCHC. Vorige week werd helaas verloren ondanks prima spel. Na een ruststand van 1-0 ging het gas er nog meer op en dat leverde een 3-0 winst op voor de mannen van Nils IJske. Volgende week uit tegen Qui Vive die hetzelfde aantal punten hebben.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram