header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Schaerweijde nog maatje te groot voor HBS Heren 1. Lees het verslag!

Nieuws afbeelding 17-9-2018 In het eerste 'dubbelweekend' moest Heren 1 zijn meerdere erkennen in Schaerweijde. Oud international Ronald Brouwer stal de hockeyharten en de drie punten.

Lees verder het verslag van Heren 1:

16-9-2018. Sportpark Bleek en Berg. MHC HBS H1 - Schaerweijde H1

Speelronde 2 zit erop. Verwachte hoogvlieger Schaerweijde was te gast gisteren op het zonovergoten HBS. Na een wat slordige voorbereiding op de wedstrijd begonnen we met diezelfde instelling aan de wedstrijd. De eerste helft was saai, afwachtend en initiatiefloos. Het balbezit was voor de gasten, maar de kansen konden in de meeste gevallen verholpen worden door Fritz en anders door Bart, die met gevaar voor eigen leven de ballen uit de goal rende. Toch trokken zij aan het langste eind. 0-2 bij rust. 

De tweede helft was beter. We durfden ons ware gezicht te tonen en gingen met durf het duel aan. Daar was het oude HBS weer, gelukkig. We scoorden een goede variant uit de strafcorner en konden weer gaan hockeyen, Bart Happe wist de goal te maken. Helaas bleek Schaerweijde dit jaar wederom over veel kwaliteit te beschikken en dat voelden we helaas. Oud-international Ronald Brouwer scoorde zijn eerste hattrick in de Promotieklasse. 1-5 bij het eindsignaal. 

ONZE VISIE KOMEND SEIZOEN
Om een kleine toelichting te geven hoe wij als Heren 1 en als club kijken tegen een bijzonder avontuur als dit hebben wij dit in het kort uitgeschreven. HBS in de Promotieklasse. Met andere woorden, bij de beste 24 teams van Nederland horen. Dat is een prestatie waar we als Heren 1 en ook als HBS trots op mogen zijn. We hebben hard gewerkt voor hetgeen waar we nu staan en hopelijk ook zullen eindigen.

Dit seizoen hebben we ons versterkt met maar liefst 6 nieuwe jongens, Bob Booij (Rood-Wit H1), Boris van Dijk (Bloemendaal JA1), Brian O'Malley (Hurley H1), Chiel Molendijk (HBS A1) Floris van de Veer (Bennebroek H1), Sam Martens (Bloemendaal H1) en Ruben Nietzman (HBS JA1).
Samen met de oud-gedienden, zullen de nieuwe jongens er alles aan gaan doen om van dit jaar een succes te maken en jullie te vermaken langs de lijn. Elke wedstrijd is een topwedstrijd waar we onder andere mogen aantreden tegen meerdere (oud-)internationals. Een ervaring die zeker niet voor veel clubs is weggelegd. We hopen jullie in ons enthousiasme mee te nemen komend seizoen, want er is niets mooiers dan spelen voor een bomvol terras met schreeuwende en joelende supporters om achteraf gezellig met jong en oud de wedstrijd te bespreken. 

Elke week zal er een wedstrijdverslag online komen om jullie in het avontuur van de Promotieklasse mee te nemen.  Volg ons ook op Facebook (HBS Heren 1) en Instagram (hbsheren1) voor alle activiteiten, samenvattingen, doelpunten en nog veel meer. 


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram