header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Funckey nieuwsbericht én ER IS NOG PLEK

Nieuws afbeelding 7-9-2018

Beste ouders, Lieve jongens en meisjes,  

Over een week is het zover en gaan we weer beginnen met de najaar-reeks Funkey trainingen. Wij vertrouwen erop dat jullie net zo veel zin in hebben in het aankomende seizoen als de trainers en wij.

Ook dit jaar worden de trainingen verzorgd door Sanne Immer, natuurlijk ondersteund door enkele jonge jeugdtrainers. De trainers hebben er dit seizoen weer veel zin in en brengen de nodige ervaring mee om het super leuk en leerzaam te maken voor de jongens en meisjes.

De trainingen zijn op vrijdagmiddag (afhankelijk van in welke groep je bent ingedeeld) van 14.45 uur - 15.45 uur en 15.45 uur - 16.45 uur op de volgende data:

* 14 september

* 21 september

* 28 september

* 5 oktober

* 12 oktober

* 19 oktober

* 2 november

* 9 november

* 16 november

* 23 november

 In principe gaat de training altijd door. Lukt het niet om erbij te zijn, laat het dan even weten via: [email protected]

Tijdens de trainingen zullen de kinderen spelenderwijs kennismaken met hockey. We doen leuke spelletjes, maar ook zullen er echte vormen van hockey de revue passeren. Alle kinderen hebben een stick nodig en een bitje. Gewone sportieve kleding is voldoende.

 De prijs is iets omhooggegaan t.o.v. vorig seizoen en bedraagt dit jaar 115 euro voor 10 lessen. Binnenkort  wordt dit bedrag bij u geïncasseerd van het bankrekeningnummer dat u bij de inschrijving heeft doorgegeven.

Tot ziens op 14 september!

 Hartelijke groet,

Janine en Lonneke 

Coördinatoren Funkey HBS 

ps heb je nog vriendjes of vriendinnetjes die ook mee willen doen? Laat ze dan snel contact met ons opnemen (uiterlijk dinsdag 11 september a.s. we hebben nog een paar plekjes vrij!). De Funckey trainingen zijn voor kinderen vanaf 5 jaar.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram