header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Daan van der Helm: nieuwe TD voor de Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 18-6-2018

HBS verheugt zich op de komst van Daan van der Helm als nieuwe Technisch Directeur Jongste Jeugd komend seizoen. Daan gaat ervoor zorgen dat alle jongste jeugdleden met enthousiasme en met plezier naar HBS blijven komen om te leren hockeyen.

Hieronder stelt Daan zichzelf voor.

Mijn naam is Daan van der Helm, ik ben 32 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin Maaike in Castricum. Ik ben begonnen met hockey toen ik 6 jaar oud was en 2 jaar geleden heb ik mijn laatste wedstrijd gespeeld bij Heren 1 om me definitief toe te leggen op het coachen op de zondag. 

Vanaf mijn 14e heb ik training gegeven aan diverse teams. Eerst bij de jongste jeugd, later ook bij de D,C,B en A. En de afgelopen 3 jaar ben ik hoofdtrainer geweest op Castricum. Om mezelf verder te ontwikkelen ben ik vorig jaar assistent geweest bij Alphen Dames 1 en eind vorig seizoen kreeg ik de mogelijkheid om hoofdcoach te worden van Castricum Dames 1, wat ik dit jaar met heel veel plezier doe.

Komend seizoen bij HBS is een nieuwe en mooie uitdaging. Ik kijk er ongelooflijk naar uit om samen met de trainers op HBS te zorgen voor een optimaal hockeyklimaat waar alle kinderen veilig, met veel plezier en op een leuke uitdagende manier zichzelf kunnen ontwikkelen als mens en als hockeyer. Het fundament is bij HBS al gelegd en ik kan niet wachten om hier mee verder te gaan!

Namens de Jongste Jeugdcommissie en bestuur van HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram