header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

28 maart: Pannenkoekentoernooi E-, F-, en G-jeugd

Nieuws afbeelding 15-3-2018

Woensdag 28 maart wordt het hockeyen én smullen! Deze middag vindt weer het jaarlijkse pannenkoekentoernooi plaats, voor E-, F-, en G-spelers. 

Het toernooi vindt plaats tijdens je normale trainingstijd. Daarna ga je gezellig met je team pannenkoeken eten. Houd er rekening mee dat je ongeveer een half uur langer op HBS bent.


Het toernooi is een husseltoernooi. Dat betekent dat je niet met je teamgenoten speelt, maar met andere spelers of speelsters. Je gaat wel met je eigen team aan tafel. Elk team heeft een eigen plek in het clubhuis; de team-naam staat op het tafelkleed geschreven.

Bakkers gezocht!

Per team zijn twee ouders nodig die thuis pannenkoeken willen bakken. Coaches en managers, willen jullie dit in je team coördineren? Op HBS kunnen we de pannenkoeken opwarmen en wordt gezorgd voor bordjes, stroop en suiker.

Te weinig tijd om zelf te bakken? Dan kun je van tevoren een stapel pannenkoeken bestellen bij Evert. Kosten €1,- per stuk. Als je hier gebruik van wilt maken; laat je coach/manager uiterlijk zondag 25 maart een e-mail met de bestelling (aantal pannenkoeken en teamnaam) sturen naar [email protected]. Betalen kan op woensdag 28 maart.

Tot dan!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram