header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

HBS sluit sponsorovereenkomst met Svala Volvo Haarlem

Nieuws afbeelding 28-12-2017 Vlak voor de start van de feestdagen heeft HBS een driejarige sponsorovereenkomst gesloten met Svala Volvo Haarlem. 

De overeenkomst voorziet deels in het borgen van de mobiliteit van Dames en Heren 1 die beide in de Overgangsklasse spelen. Daarnaast kunnen leden van HBS aanspraak maken op de clubbonus bij de aanschaf of lease van een nieuwe Volvo


Anthousa Meulman treedt namens Svala Volvo Haarlem op als contactpersoon voor HBS Voor onze leden - jeugd, vrijwilligers, families en ouders van leden - heeft Svala Volvo bijzonder leuke acties in de pen de komende maanden. 

Clubbonus

Deze acties zijn er op gericht om de leden van HBS te informeren over de CLUBBONUS van maar liefst €1.000,- van Volvo Nederland voor elke verkochte Volvo via Svala Volvo Haarlem. 


Ben je van plan je huidige (lease)auto te vervangen door een rode of zwarte of andere kleur Volvo....ga dan naar Svala Volvo Haarlem en geef aan dat je van mhc HBS bent en de clubbonus van € 1.000,- wil ontvangen. Dit gaat nooit ten laste van je inruil en/of korting. 

Meebeslissen

En jij beslist mee over de bestemming die de clubbonus krijgt bij HBS. Zo kan je zelf invloed hebben op het uiteindelijke bestedingsdoel. Dat past bij onze club en dat past bij Svala Volvo Haarlem.
Bestuur van HBS met Svala Haarlem (Anthousa Meulman en Gert Medenblik)

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram