header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Grote Club Actie

Grote Club Actie levert HBS bijna € 5.000 op!

Nieuws afbeelding 23-12-2017 € 4.915,20: een fantastische resultaat waar we als club ongelooflijk blij mee zijn. Alle lotenverkopers en kopers van de Superloten die dit mogelijk hebben gemaakt, enorm bedankt! Dit bedrag wordt bij de opbrengst van vorig jaar opgeteld. Daarmee komen we op ongeveer € 10.000,-. Zal het genoeg zijn voor een kunstgras inspeelveldje voor de jeugd?

Beste lotenverkopers:
Dit jaar hadden we vele prijzen weg te geven voor de beste lotenverkopers. Dit zijn de winnaars:

Individuele winnaars:

Florianne van Lynden uit MF1 (meeste loten verkocht)
Tijn Tilstra uit J6E4 (meeste online loten verkocht)

Teams:
Meisjes 6E2
Meisjes 8E2
Meisjes D1

Speciale vermeldingen:

Ninouk Buzink uit M6E2 heeft net een paar minder loten verkocht dan Florianne, maar wel meer dan 50. En Emma van Tilborgh uit MC5 heeft geheel op eigen initiatief 28 loten verkocht, terwijl ze in de C speelt. Ninouk en Emma, petje af!

De beste lotenverkopers zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld. Op 11 maart rond 14.00 uur vindt de huldiging van de winnaars plaats en worden de prijzen uitgereikt. Op 16 juni aan het eind van de middag organiseren we de hockeyclinic voor de drie winnende teams.

Cadeaubonnen van Huijg Sport en gratis entreebewijzen pretpark
Alle kinderen die een cadeaubon van Huijg Sport hebben gewonnen, ontvangen deze zsm per e-mail. Zij kunnen tot en met 31 maart 2018 hun prijs naar keuze ophalen bij Huijg Sport in de Cronjéstraat. De kinderen die 20 of meer loten hebben verkocht, krijgen met diezelfde e-mail ook een gratis toegangsbewijs voor een pretpark.

Een ton gewonnen?

Ben je benieuwd of je met jouw gekochte loten een prijs hebt gewonnen bij de Grote Clubactie? Kijk dan snel op https://lotchecker.clubactie.nl. De trekking was op 14 december. Laat je het ons weten als je in de prijzen bent gevallen? [email protected]Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram