header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1 wint rustige derby; H1 struikelt over strafcorner Huizen

Nieuws afbeelding 14-11-2017
In het hol van de leeuw haalde Dames 1 de volle drie punten weg bij Rood Wit. Strafcornerkoninging Demi Hilterman maakte er twee na de rust. Op de foto hebben we haar bewust niet meegenomen, want we houden haar graag op HBS.
Dezelfde strafcorner nekte Heren 1 tegen Huizen. Het kanon uit Huizen stond iets scherper dan die van Osse.

Rood-Wit – HBS 1-4 (1-1)
HBS (Bloemendaal) boekte een fraaie 1-4 zege op Rood-Wit (Aerdenhout) in een duel, waarin niet of nauwelijks sprake was van een derby-achtige sfeer. De thuisclub hield de gasten bij rust nog op 1-1, maar daarna liep HBS uit naar de overwinning.

Jeroen Tuininga (HBS): ‘We gingen matig van start en het eerste kwartier was zeker voor Rood-Wit. Na rust toonden we meer inzet en werkten wij harder dan onze tegenstander. Ondanks dat we veel druk zetten, kwamen we niet tot echt grote kansen overigens. Toch slaagden wij erin om Rood-Wit te kraken.’

’18 Josefien den Hertong 0-1
’20 Madelief Habets 1-1
’45 Demi Hilterman 1-2 (sc)
’60 Sterre Kramer 1-3
’64 Demi Hilterman 1-4 (sc)

Huizen – HBS 3-2 (2-1)

Huizen is de laatste weken goed bezig. De ploeg van Wouter van der Kloet won zondag voor de derde maal op rij en dan maak je in de Overgangsklasse anno 2017 meteen flinke sprongen. Na een moeilijke start met zware tegenstanders ligt het team nu goed op koers om uiteindelijk een plekje binnen de top-5 te bemachtigen.

Tegen HBS eindigde het in 3-2 en daarmee werd de tweestrijd tussen de cornerkanonnen Stijn Mennink en Tim Ossewaarde (vorige week viermaal raak) in het voordeel van eerst genoemde beslist. Mennink maakte er voor het eerst drie in één wedstrijd in Heren 1, Ossewaarde bleef steken op één treffer.

Thomas Immink (HBS): ‘Ik ben strontchagrijnig van deze nederlaag. Je kunt uiteraard verliezen, zeker van Huizen, maar dit was te kinderachtig voor woorden. We geven vier, vijf simpele corners weg, terwijl je weet dat Huizen een goede corner heeft. En dit terwijl wij zelf voldoende mogelijkheden afdwongen met dominant spel.’


’16 Thomas Kroese 0-1

’21 Stijn Mennink 1-1 (sc)

’33 Stijn Mennink 2-1 (sc)

’43 Tim Ossewaarde 2-2 (sc)

’67 Stijn Mennink 3-2 (sc)
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram