header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Team van de Week: JF2

Nieuws afbeelding 9-11-2017

Team van de Week: JF2

Na een korte Herfststop waren we afgelopen weekend weer van de partij op HBS. En dat is maar goed ook. Dit actieve jongensteam kan gewoon niet stilzitten.

Zo waren ze afgelopen vrijdag nog helemaal niet moe van het trainen, maar gingen de beentjes van de vloer na het eten bij de HBS mini disco … uhhhh, niet zozeer om te dansen, maar wél om tikkertje te spelen.

Zaterdag mocht JF2 de spits afbijten in de nieuwe poule indeling tegen HFC Haarlem. Eerst een warming up onder de bezielende leiding van de grote broer van Naut. Vervolgens nog wat laatste aanwijzingen van de coaches Bastiaan en Jeffrey. Sportief werden handen over en weer geschud en vol plezier gingen de jongens ervoor. En ook de ouders hadden geluk. Onder het genot van een Herfstzonnetje werd het jongens JF2 team enthousiast aangemoedigd.

Uiteindelijk was het aan de teammanager om dit pretteam even stil te laten zitten voor de foto en zie hier v.l.n.r.: Tibbe, Gijs, Mascotte Otto, Max, Naut, Lucas en Maurits (en Mats denken we erbij).

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram