header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Informatie Jongste Jeugd mid-wintercompetitie

Nieuws afbeelding 8-1-2018

Van 4 december tot 9 januari is de winterstop en zijn er geen trainingen en wedstrijden.

De midwintercompetitie bestaat uit 6 wedstrijden in januari en februari. Omdat er door het winterweer vaak trainingen uitvallen, wordt er door HBS tijdens de MWC voor één vaste training per week gekozen.

 

De vrijdagtrainingen komen te vervallen en er wordt in deze periode alleen op de woensdagmiddag getraind. Deze woensdagtraining gaat wel altijd door. Bij slecht weer wordt er voor de E en F voor een alternatieve training gezorgd in het clubhuis van HBS. Dus ook bij vorst en sneeuw gaat de training altijd door op woensdag. De trainingstijden blijven hetzelfde.

 

Alle keeperstrainingen komen tijdens de MWC te vervallen!!

 

Aflasten wedstrijd of training

Bij extreem weer en/of vorst kan het zijn dat een wedstrijd of training moet worden afgelast. Dit wordt altijd via de website van HBS gecommuniceerd. Op een wedstrijddag is deze informatie op de ochtend (soms al de avond ervoor) van de wedstrijddag terug te vinden op de website van HBS.

Het is niet de bedoeling dat hierover telefonisch contact wordt opgenomen met het clubhuis.

 

Puppies

Ook de training van de puppies komt op vrijdag te vervallen. Tijdens de MWC vindt de puppietraining plaats op woensdagmiddag. Het exacte tijdstip is nog niet bekend. Bij slecht weer is er voor de puppies geen alternatieve training en wordt de puppietraining afgelast. Informatie over het wel of niet doorgaan van de training is op de dag van de training te vinden op de website van HBS

 

8-tallen

8-tallen moeten er tussen 16 december en 17 februari rekening mee houden dat zij geen veldcompetitie maar een zaalcompetitie spelen. Exacte data worden later door de zaalcommissie gecommuniceerd.

 

Oproep

Leuke actiefoto’s of filmpjes van het team zijn altijd welkom. Deze kunnen met begeleidende tekst gestuurd worden naar [email protected]

 

Afmelden voor een training kan via [email protected]

 

Met sportieve groet,

Namens de Jongste Jeugd Commissie

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram