header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Negen punten weekend voor vaandelteams HBS

Nieuws afbeelding 23-10-2017
Met winst in de Gold Cup voor H1 en de dubbele winst zondag van beide eerste teams hengelde HBS negen punten binnen dit weekend.

Dames 1 behaalde een regulier 4-0 winst op hekkensluiter Ring Pass en Heren 1 versloeg op veld 3 Breda met 4-3. Een fabuleuze redding van keeper Dirk Jan Glas in de 'dying seconds' zorgde voor de volle buit.

Van Hockey.nl:

HBS – Breda 4-3 (2-0)

HBS blijft prima meedraaien in de subtop van poule A, mede doordat het team zondagmiddag won van Breda dat evenzeer uit is op plaatsing bij de top-5 na 22 duels.

De ploeg uit Bloemendaal beleefde een uitstekend weekend, want vrijdag won het voor de Gold Cup ook al van Cartouche. HBS is dus in vorm en dat ondervond Breda.

Thomas Immink (HBS); ‘Tijdens de eerste helft speelden we heel goed. Het stond na 35 minuten 2-0, maar dat had eigenlijk 3-0 of meer moeten zijn. Na de thee drong Breda feller aan en in de slotfase kwamen de gasten zelfs terug tot 4-3.’

Het was toen aan doelman Dirk-Jan Glas van HBS te danken dat het geen 4-4 werd. Met zijn grote teen tikte hij een bal uit de doelmond die velen al zagen als de 4-4.

Assistent-coach Sven Coenen van  Breda: ‘Als je slechts twintig minuten goed speelt, is dat te weinig om te winnen. Bijna hadden we inderdaad nog een punt te pakken, maar dat was misschien wel teveel van het goede geweest.’

‘2 Noam Sheridan 1-0
’25 Noam Sherdan 2-0
’43 Max Vergnes 3-0
’52 Floris Verheijen 3-1 (sc)
’32 Bart Naber 3-2
’68 Bart Happe 4-2
’70 Floris Verheijen 4-3 (sc)


HBS – Ring Pass 4-0 (2-0)

Het zag er aanvankelijk niet naar uit dat HBS met een ruime 4-0 overwinning van het veld zou stappen. Voor rust was er sprake van een gelijk opgaande strijd, waarbij Ring Pass goed partij gaf aan HBS.

Jeroen Tuininga (HBS): ‘Onze eerste goal viel eigenlijk tegen de verhouding in. Pas daarna werden wij wat beter. Na rust kende Ring Pass ook deels een veldoverwicht, maar ze kregen de bal er niet in. Wij maakten ze wel en daarmee hebben we ook verdiend gewonnen.’

’20 Demi Hilterman 1-0 (sc)
’33 Demi Hilterman 2-0 (sc)
’45 Sterre Kramer 3-0
’68 Lois de Zeeuw 4-0


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram