header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

VRAAG van de WEEK

Nieuws afbeelding 23-10-2017

Na de herfstvakantie worden alle teams weer in een nieuwe poule ingedeeld, waarom is dat?

De competitie is opgedeeld is in 4 delen; de voorcompetitie (daarin wordt gekeken of er een goede inschatting is gemaakt wat betreft de sterkte van het team) dan gaan we de herfstcompetitie spelen, vervolgens de midwinter- of zaalcompetitie (voor de 8-tallen) en daarna de lentecompetitie. 

De eerste drie competitierondes noemen we een halve competitie, omdat je dan maar 1x tegen een tegenstander speelt, pas in de lentecompetitie wordt een volledige competitie gespeeld waarin je zowel uit als thuis tegen een team speelt.

Doordat de spelers van de jongste jeugd zich tijdens het seizoen altijd sterk ontwikkelen, is ervoor gekozen om het seizoen in 4 competities op te knippen. Bij de herindeling, na iedere competitieronde, wordt geprobeerd om elk team bij zo gelijkwaardig mogelijke tegenstanders in de poules te herindelen… Zo zijn de wedstrijden voor iedereen leuk!


Hoe wordt deze indeling gemaakt?

De bond kijkt naar de uitslagen en maakt op basis hiervan een nieuwe indeling. In de herfstvakantie wordt deze indeling gepubliceerd.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram