header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Sporteye Video

Handleiding verwerking beelden SportEye

Nieuws afbeelding 9-5-2017

Sinds de zomer van 2015 heeft HBS de beschikking over SportEye videoregistratie rondom veld 1. Een prachtig systeem dat continu in ontwikkeling is. Vanaf dit seizoen hebben we tevens videoregistratie rondom veld 3. Daarmee kan een groot deel van de jeugd en senioren na ieder weekend zijn of haar thuiswedstrijd terugkijken. Over de beschikbaarheid van de beelden bestaat vaak nog onduidelijkheid. Vandaar een korte handleiding.


1. Nadat jouw thuiswedstrijd is afgelopen worden de beelden verwerkt en geüpload naar de cloud. Dit gebeurt automatisch en kost 1 a 2 dagen i.v.m. beperkte internetcapaciteit.

2. Wanneer de beelden in het systeem zijn geüpload worden ze handmatig aangemaakt om als samenvatting en/of volledige wedstrijd te verwerken.


3. De samenvattingen worden vervolgens
automatisch gegenereerd op basis van bewegingsregistratie en (afgeschermd) op YouTube geplaatst. 


4. Wanneer de samenvattingen en volledige wedstrijden zijn verwerkt zijn ze
direct beschikbaar in de portal (hchbs.sporteye.tv) voor diegene met inloggegevens.


5. Voor de overige teams wordt vanuit het systeem
handmatig een e-mail verzonden met daarin de link naar jouw wedstrijd.De beelden zijn doorgaans binnen 2 werkdagen beschikbaar via de mail of portal.Let op!

Momenteel ontstaat bij het versturen van de e-mails vaak ‘ruis’.

De mail wordt verstuurd naar de mailadressen van de coach, trainer/coach, aanvoerder en scheidsrechterscommissaris zoals in LISA (ledenadministratie) geregistreerd.Het is mogelijk dat de mail in de spambox terecht komt en dat zou zonde zijn.

Zorg daarom dat [email protected] als ‘geen reclame’ staat geregistreerd in jouw mailbox.Beelden worden in principe niet individueel verstrekt. Ga a.u.b. eerst te rade bij bovengenoemde contactpersonen die de link toegestuurd krijgen voordat je contact opneemt.Beheerder videoregistratie,

Damien


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram