header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Grote Club Actie

TRIMMERS KOPEN 3,5 SUPERLOT GROTE CLUBACTIE

24-11-2016 Vandaag zijn de laatste loten voor de Grote Clubactie ingevoerd en staat de teller op ruim 5.500 euro. Wat de definitieve opbrengst is, laten we half december weten. Dan hebben we de cheque van de Grote Clubactie in ontvangst genomen met daarop het eindbedrag. We houden de spanning er dus nog even in, maar een mega opbrengst wordt het!

De laatste eindspurt in de verkoop is mede te danken aan de trimmers. Twee trimmers hebben op persoonlijke titel ieder een superlot gekocht. De overige trimmers hebben geld ingezameld voor een derde superlot plus 31 losse loten. Namens de hele club, en vooral namens de HBS-jeugd, heel veel dank daarvoor! We zijn weer een stapje dichterbij het kunstgras inspeelveldje voor de jeugd gekomen.

Prijswinnaars

Welke teams winnen de hockeyclinic en wie heeft de meeste (online) loten weten te verkopen? Half december laten we het weten. Dan worden ook de tegoedbonnen van Huijg Sport en de pretparkkaarten van de Grote Clubactie uitgedeeld. En natuurlijk maken we bekend welke teams de door Bison Bowling en Paintball Spaarnwoude beschikbaar gestelde prijzen in de wacht slepen. Wordt vervolgd dus!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram