header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Grote Club Actie

NOG EEN SUPERLOT VERKOCHT!

Nieuws afbeelding 13-10-2016 Het gaat super met de verkoop van de Superloten voor de Grote Clubactie! Afgelopen week heeft Annette van der Kraan op persoonlijke titel een Superlot gekocht. Annette is sinds 1970 lid van HBS, waarvan ze 27 jaar actief op het hockeyveld heeft gestaan. Ze draagt HBS, en in het bijzonder dames 1, een warm hart toe en is vaak langs de lijn te vinden. Door Annettes gulle donatie is HBS weer 120,- dichterbij het kunstgras inspeelveldje voor de jeugd. Annette, namens de hele club: BEDANKT!


Ook een Superlot kopen?
Meestal worden Superloten door bedrijven gekocht, maar net als Annette kan het ook op persoonlijke titel. Daarnaast is het mogelijk om met je team één Superlot te kopen of met een paar vrienden. Denk je: ‘Dit vind ik een mooie manier om de club te steunen’. Stuur ons dan een mail [email protected] en vermeld je naam (voorletters en achternaam), indien van toepassing je bedrijfsnaam of team, je adres, de betaalmethode (contant of automatische incasso) en bij automatische incasso de IBAN. Als dank krijg je een vermelding (met foto) op de HBS-website, Facebook en Twitter. En wordt het kunstgrasveldje te zijner tijd geopend, dan zullen we zeker niet vergeten ook jou te bedanken voor de sponsoring.


Hoe werken de Superloten precies?

Een Superlot staat gelijk aan 50 reguliere loten en kost € 150,-. Hiervan gaat 80% naar de club. Het Superlot kan contant gekocht worden of via eenmalige machtiging. De koper ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift (eenmalige machtiging) of 50 papieren loten (contante verkoop). De 50 loten dingen mee naar de prijzen die de Grote Clubactie uitdeelt. De trekking hiervoor is op 8 december. Een leuke bijkomstigheid van de contante verkoopmethode is, dat de 50 papieren loten als gift kunnen worden verspreid onder personeel of bijvoorbeeld de eerste 50 klanten die dag. Wie weet winnen zij een mooie prijs met hun lot.


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram