header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Grote Club Actie

ANDREA XL KOOPT SUPERLOT GROTE CLUBACTIE!

Nieuws afbeelding 11-10-2016 Andrea XL, leverancier van audio, video en witgoedapparatuur gevestigd aan de Kleverparkweg 11, heeft vorige week een Superlot gekocht in het kader van de Grote Clubactie. Dit betekent weer €120 euro voor HBS! En weer een stapje dichterbij het felbegeerde kunstgras inspeelveldje voor de jeugd. Andrea XL, namens de hele club: BEDANKT!

Ook een Superlot kopen met je bedrijf?
Dat zou geweldig zijn! Stuur ons een mail [email protected] en vermeld je bedrijfsnaam, naam (voorletters en achternaam), adres, betaalmethode (contant of automatische incasso) en bij automatische incasso de IBAN. Als dank vermelden we je bedrijf met een foto op de HBS-website, facebook en twitter. En wordt het kunstgrasveldje te zijner tijd geopend, dan zullen we zeker niet vergeten ook jouw bedrijf te bedanken voor de sponsoring.

Hoe werken de Superloten precies?
Een Superlot staat gelijk aan 50 reguliere loten en kost € 150,-. Hiervan gaat 80% naar de club. Het Superlot kan contant betaald worden of via eenmalige machtiging. De koper ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift (eenmalige machtiging) of 50 papieren loten (contante verkoop). De 50 loten dingen mee naar de prijzen die de Grote Clubactie uitdeelt. De trekking hiervoor is op 8 december. Een leuke bijkomstigheid van de contante verkoopmethode is, dat de 50 papieren loten als gift kunnen worden verspreid onder personeel of bijvoorbeeld de eerste 50 klanten die dag. Wie weet winnen zij een mooie prijs met hun lot.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram