header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Grote Club Actie

BESTUUR HBS KOOPT SUPERLOT GROTE CLUBACTIE

Nieuws afbeelding 8-10-2016 Met de aanschaf van het Superlot wil het bestuur een signaal afgeven aan alle leden, vrienden en sponsoren van HBS om deze mooie actie te ondersteunen én om mee te helpen aan de spoedige komst van een inspeelveldje aan de kopse kant van veld 2.

Hoe werken de Superloten precies?
Een Superlot staat gelijk aan 50 reguliere loten en kost € 150,-. Hiervan gaat 80% naar de club. Het Superlot kan contant gekocht worden of via eenmalige machtiging. De koper ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift (eenmalige machtiging) of 50 papieren loten (contante verkoop). De 50 loten dingen mee naar de prijzen die de Grote Clubactie uitdeelt. De trekking hiervoor is op 8 december. Een leuke bijkomstigheid van de contante verkoopmethode is, dat de 50 papieren loten als gift kunnen worden verspreid onder personeel of bijvoorbeeld de eerste 50 klanten die dag. Wie weet winnen zij een mooie prijs met hun lot.

Ook een Superlot kopen?

Meestal worden Superloten door bedrijven gekocht, maar het kan ook op persoonlijke titel, als team of, zoals in dit geval als bestuur of commissie. Denk je: ‘Dit vind ik een mooie manier om de club te steunen en te zorgen dat dat inspeelveldje er snel komt.’. Stuur ons dan een mail [email protected] en vermeld je naam (voorletters en achternaam), indien van toepassing je bedrijfsnaam of team, je adres, de betaalmethode (contant of automatische incasso) en bij automatische incasso de IBAN. Als dank krijg je een vermelding (met foto) op de HBS-website, facebook en twitter. En wordt het kunstgrasveldje te zijner tijd geopend, dan zullen we zeker niet vergeten ook jou te bedanken voor de sponsoring.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram