header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligerscommissie

Gezocht: gastdames en -heren voor de wedstrijdtafel

5-10-2016
De wedstrijdtafel is dringend op zoek naar nieuwe gastdames en - heren! Lijkt het je leuk om 3 à 4 keer per seizoen de gasten van HBS en je mede HBS'ers een warm welkom te geven op onze club, geef je dan nu op!
 
Binnen de wedstrijdtafel (WST) ben je op de zaterdag een dagdeel (10.30-14.00 of 14.00 - 17.30) verantwoordelijk voor een goed verloop van het speelschema.
 

Tijdens je dienst ben je het gezicht van HBS. Je zit aan de wedstrijdtafel en verwelkomt bij binnenkomst de gastteams en de eigen HBS-teams. Je wijst de gastteams de weg binnen HBS en geeft aan de eigen HBS-teams noodzakelijke informatie (veld, tijd, scheidsrechters) en de consumptiebonnen. 


Je houdt het speelschema in de gaten en zorgt dat de wedstrijden op tijd beginnen en de scheidsrechters aanwezig zijn en hun hesjes dragen. Op de dal momenten heb je tijd voor je zaterdagkrant. Voor vragen is er elke zaterdag een telefonische achterwacht, dit is de coördinator van de wedstrijdtafel.

 
Je deelt jezelf in bij de start van elke competitieronde dus kan zelf bepalen welke zaterdag en welk dagdeel je goed uitkomt!


Voor aanmelding en vragen mail naar: [email protected] of naar Maaike Nicolai-Geerling: [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram