header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Grote Club Actie

HET EERSTE VOLLE LOTENBOEKJE IS BINNEN!!

Nieuws afbeelding 4-10-2016 We hebben nu al een prijswinnaar van de Grote Clubactie! Net als vorig jaar heeft Jort Koning (J8E1) het eerste volle lotenboekje ingeleverd. Aan het eind van de eerste verkoopdag, afgelopen zaterdag, had hij zijn boekje al vol. Wat een geweldige prestatie! De cadeaubon van €25,- van Huijg Sport is dus voor Jort, maar gelukkig zijn er nog een heleboel andere mooie prijzen te winnen. Benieuwd welke? Lees dan verder!

De prijzen die HBS weggeeft
•    Degene die de meeste loten verkoopt: cadeaubon (€50,-) van Huijg Sport.
•    Degene die online de meeste loten verkoopt: cadeaubon (€25,-) van Huijg Sport.
•    Het best verkopende 6-, 8- en 11-tal: een geheel verzorgde hockeyclinic aan het eind van het seizoen.
•    15 loten verkocht: tegoedbon voor een gadget bij Huijg Sport (keuze uit een hockeypen van TK, een haarbandje van Reece of Nike, of een Brabo straathockeybal).
•    25 loten verkocht: tegoedbon voor een gadget bij Huijg Sport (keuze uit een gripje van Karakal of Gribbit, of een Brabo wedstrijdbal).
•    35 loten verkocht: tegoedbon voor een gadget bij Huijg Sport (keuze uit hockeykousen van Adidas of Reece, Brabo fietsklem of een half finger handschoentje van Reece).
•    Tot slot worden onder iedereen die 50 of meer loten verkoopt drie cadeaubonnen van €25,- verloot te besteden bij Huijg Sport.

De prijzen die de Grote Clubactie weggeeft

Ook de Grote Clubactie geeft prijzen weg, zoals drie fietsen en zelfs een iPad. Om daarvoor in aanmerking te komen, kun je je aan het eind van de actie aanmelden voor de kidsverkoopwedstrijd op de website van de Grote Clubactie. En heb je meer dan 20 loten verkocht, dan krijg je een entreekaart voor Slagharen, Bobbejaanland of een dagje Schiphol achter de schermen. Ook kunnen alle verkopers gratis een film van Pathé Thuis downloaden via https://kids.clubactie.nl/win/pathe-thuis-actie/.

Alle reden dus om zo veel mogelijk loten te verkopen. Is jouw boekje vol en wil je nog meer verkopen? Er liggen lege lotenboekjes achter de bar. Vergeet niet je naam en team op de voorkant te zetten, zodat we weten dat we de verkochte loten op jouw naam moeten zetten.

We wensen je heel veel succes. Zet ‘m op en houd in gedachten: hoe meer je verkoopt, hoe eerder we het kunstgras inspeelveldje kunnen aanleggen én hoe meer kans je maakt op één van de mooie prijzen!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram