header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Ook Dames 2 startklaar voor het komende seizoen

Nieuws afbeelding 9-9-2016
Na een succesvolle selectie in juni zijn de meiden van dames 2 in augustus gestart met hun vier weken voorbereiding. Als afsluiting van die periode hebben ze onder leiding van hun nieuwe coach Mark Jansonius en manager Anneloes Batenburg hun tenten opgeslagen in Vlijmen Noord Brabant. 


Wat doe je als de basisvoorzieningen minimaal zijn? De dames hebben zich als team van meerdere kanten laten zien en horen. Zaken met elkaar besproken, plezier gemaakt. Ook sportief was het een geslaagd weekend met 2 overwinningen (7-0 en 6-2, na 2-0 achter…..). Als Dwielband D’n Kleinste zijn ze echt uit hun comfortzone gestapt en hebben ze van zich laten horen!


Zondag a.s. gaan de meiden op het veld laten zien wat voor tijgers het zijn en dat ze voor iedere overwinning gaan komend seizoen. Om 11 uur op veld 1. Kom kijken en support dit leuke jonge stel HBS hockeysters.
Pien Romeijn (keepster), Rebecca Guy, Sacha Holleboom, Sjoukje van Schooten, Sofia Groutars, Robin Geijteman, Judith Koster, Jolijn Pruijmbooom, Myrthe Holleboom, Puck Metsers, Roos Damen, Lara Midjek, Charlotte de Vries, Julia Snoeks en Meike Prins.


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram