header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1 verliest eerst play off cyclus; nieuwe kans tegen Zwolle

Nieuws afbeelding 22-5-2016
Uithuilen en vooruitkijken was het devies nadat HBS Dames 1 de derde beslissingswedstrijd tegen Ring Pass in Delft had verloren.  Onze dames promoveren niet, maar krijgen nog een tweede kans.

Na de winst in de thuiswedstrijd (3-0) en het verlies in de eerste uitwedstrijd (0-2) was Dames 1 er op gebrand de promotie in het derde duel binnen te halen. Dames 1 domineerde vrijwel de gehele wedstrijd, maar vergat zichzelf te belonen.  

En zoals de oude sportwet het al zegt ‘als je zelf niet scoort, doet je tegenstander dat’ en zo geschiedde 10 minuten voor het einde van de wedstrijd. HBS creëerde nog kansen en twee strafcorners, maar het mocht niet baten. Traantjes vloeiden en de teleurstelling was groot.

Op naar een nieuwe week, met nieuwe kansen tegen overgangsklasser Zwolle. Woensdag staat de eerste wedstrijd ingepland, thuis om 20:30 uur. Daarna op zaterdag UIT in Zwolle en bij een eventuele 3e beslissingswedstrijd weer thuis.

We rekenen massaal op jullie komst. En wie niet kan, zit bij Hudito – Heren 1, die beginnen op dezelfde tijd in – jawel – Delft.  Zaterdag 28 mei spelen zij om 16:30 thuis.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram