header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Feestcommissie

Schrijf je in voor HBS Zomerse Quiz- en Cocktailavond op vrijdag 27 mei

Nieuws afbeelding 1-5-2016
Op vrijdag 27 mei organiseert de feestcommissie een nieuw evenement: De grote HBS Zomerse Quiz- en Cocktail avond (In de volksmond de Habbiezoqucoavond).


Het wordt een luchtige variant op de inmiddels populaire Pubquiz (die we uiteraard in het najaar ook weer gaan organiseren). Deze avond staat vooral in het teken van spelletjes en cocktails. Je hoeft niet perse slim te zijn of heel veel kennis te hebben, maar vooral doorzettingsvermogen en een gezonde wil om te winnen.


Uiteraard staan cocktails op het programma, quizjes, bingo, muziek, mooie prijzen en nog veel meer.We rekenen natuurlijk op veel inschrijvingen. 


Hoe gaat dat in zijn werk? 

  • Je schrijft je in per team van 4, 5 of 6 personen. 
  • Geef een teamnaam op. 
  • Daarbij is de dresscode: tropisch! Hierbij maak je ook nog eens kans om het meest best geklede team prijs binnen te slepen (ik zeg: Brazilian Boys, jullie hebben je naam al mee!) 


  • De kosten zijn euro  5,- per persoon. 
  • Inschrijven gaat via [email protected]  Schrijf je in uiterlijk vòòr 14 mei (Pinksteren) zodat we op tijd weten wie er mee doet en of er genoeg aanmeldingen zijn om dit nieuwe evenement door te laten gaan.
Tot de 27e

De feestcommissie

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram