header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd Mini vd week

Mini van de week, 17 november

Nieuws afbeelding 20-11-2007

Hallo allemaal,

Ik was zondag mini van de week, samen met Bart Post. Heren 1 speelde thuis tegen Push. We werden ontvangen door Matthieu, de manager van Heren 1. Als eerste mochten we inslaan met Eloi en Sander. Toen het inslaan voorbij was, gingen we de wedstrijdbal aan de scheidsrechter geven, en een handje geven. Daarna gingen we naar de wedstrijd kijken.

HBS kwam eerst op voorsprong, en toen werd het 1-1. Toen nog een goal van Push, en de stand in de rust was 1-2. Er liep ook een hele grote kip rond in het publiek, die ook HBS aanmoedigde.

De keeper van Push kreeg in de tweede helft een gele kaart, omdat hij zich op een HBS-speler afreageerde toen hij de scheids hoorde fluiten. In de laatste minuut had Push nog een keer gescoord: 1-3.

 

Het was heel cool om mini te zijn.

Julian Allemans Hartog

 

 

Ook ik heb afgelopen zondag erg genoten van het  “mini “zijn bij de heren 1. Julian en ik werden ontvangen door de manager meneer Mathieu. Van deze aardige man kregen we een hockeybal met alle namen erop van het eerste heren team. Hierna hebben we met 2 jongens van het heren team, Tim en Elio, een mini wedstrijdje gespeeld. 5 Minuten voordat de wedstrijd ging starten mochten ik samen met Julian de bal naar de scheidsrechter brengen. Toen wij terug liepen naar de zijkant van het veld, kregen wij applaus. Tijdens de wedstrijd vond ik het heel leuk om te zien hoe de strafballen werden genomen. In de pauze hebben Julian en ik nog een balletje overgespeeld op het veld. Na de rust gingen we weer verder kijken naar de wedstrijd. Tussen de supporters van HBS zat een gele kip. Deze kip maakte erg veel leuke geluiden. Helaas hielp dit niet genoeg om HBS te laten winnen. Na de wedstrijd hebben we nog even met het heren team nagepraat. We kregen van Mathieu nog een stel drank bonnetjes om een chocomelk te kopen. Kortom ik vond dit een erg leuke zondagmiddag. Meteen toen ik thuis kwam heb ik beide posters die we hadden gekregen op mijn kamer opgehangen. Hierbij wil ik jullie nog bedanken voor deze leuke mini middag!

 

Groeten, Bart Post

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram